Wilt u uw steentje bijdragen in de Hoeksche Waard? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Meer weten

Over Welzijn Hoeksche Waard

Met elkaar. Voor elkaar.

Welzijn Hoeksche Waard werkt aan sociaal vitale kernen waarin iedereen mee kan doen. Welzijn Hoeksche Waard inventariseert vragen van inwoners, brengt initiatieven van inwoners en organisaties bij elkaar en ondersteunt degenen die dat willen en nodig hebben. We weten wat er leeft en speelt in de dorpen en spelen daar op in. Samen willen wij ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen in de Hoeksche Waard!

Met elkaar, voor elkaar

We gaan uit van de kracht en mogelijkheden van mensen. Ons startpunt is altijd wat iemand wél kan en niet wat niet (meer) gaat. Kan iemand het niet (meer) alleen dan is er samen met anderen vaak heel veel mogelijk. We zijn er voor ieder die dat wil en onze speciale aandacht gaat uit naar mensen waarvoor het niet (meer) vanzelfsprekend is om mee te kunnen doen in de maatschappij. We betrekken daarbij actief de mensen die midden in het leven staan om initiatieven te starten, om vrijwilligerswerk te doen of om activiteiten te organiseren.

Missie/Visie

Welzijn Hoeksche Waard wil een bijdrage leveren aan de sociale samenhang in de samenleving. Ook willen wij zelfredzaamheid van mensen bevorderen en hen daarbij ondersteunen. Dat betekent dat wij initiatieven van inwoners van de Hoeksche Waard tot stand helpen komen, in de kernen waar zij wonen. Het betekent ook dat wij, samen met andere organisaties in het sociale domein, zorgen dat mensen hulp krijgen als zij die willen en nodig hebben, om hen in staat te stellen te leven en te wonen waar zij willen. Dat doen we met elkaar voor elkaar.

Maak kennis met ons team

Welzijn Hoeksche Waard

Voor bemiddeling van vrijwilligerswerk, graag van tevoren even een afspraak maken.

Hoofdkantoor
Lamborghinilaan 4
3261 ND Oud-Beijerland

Telefoon 088 - 730 89 00
E-mail info@welzijnhoekschewaard.nl

Wij werken samen met